Kompanija AAM Lukavac do 31. decembra 2014 god. nudi novogodišnji popust nekretnina

1 1.083

Kompanija AAM Lukavac do 31. decembra 2014 god. nudi
novogodišnji popust nekretnina.

Garaže koje se nalaze na lokaciji iza TC „Omega“ i podvožnjaka u Milerovoj ul. u Lukavcu, imaju asfaltiran prilaz, širok manevarski prostor i pješačku stazu prema podvožnjaku. Konforne su 6,00mx3,00m i izgrađene su od vrhunskih materijala na koje proizvođač daje garanciju. U sjedištu kompanije saznajemo da na raspolaganju imaju još samo 7 garaža i da ih zainteresovani građani mogu pogledati svakim danom uz prethodnu najavu.

Etažiranje i vlasništvo nad garažama i zemljom je 1/1 što je rijedak slučaj u našem gradu. Nakon potpisivanja ugovora i konačne isplate kupac se može odmah upisati kao vlasnik.

Svaki zainterosovani kupac svoju garažu u Milerovoj ul. iza TC“Omega“ može kupiti po novoj akcijskoj cjeni od 16.000,00 KM sa uračunatim PDV-om.

Garaže u nizu na sprat koje se nalaze na lokaciji Titova ul., a preko puta zgrade AAM 1 imaju asvaltiran prilaz sa Titove ul., a kolovozna traka u prizemlju je natkrivena kao i uzlazna rampa za komunikaciju sprata. Konforne su 6,00mx3,00m i izgrađene su od vrhunskih materijala i imaju elektrifikaciju kako u garažama tako i na kolovoznim trakama i uzlaznoj rampi, posjeduju agregat za struju. Na raspolaganju u lameli „A“ imaju još samo 9 garaža koje se nalaze na spratu i zainteresovani građani ih mogu pogledati svakim danom uz prethodnu najavu.

Svaki zainterosovani kupac svoju garažu u Titovoj ul. može kupiti po novoj akcijskoj cjeni od 18.000,00 KM sa uračunatim PDV-om.
Uskoro poćinje izgradnja Lamele B tako da akcija važi i za ovu Lamelu.

Na sve garaže investitor daje garanciju 5 godina od dana tehničkog prijema.

Za više informacija onima koji žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku da postanu vlasnici garaže na odličnoj lokaciji dostupni su na telefon 035 550 300 ili na e-mail adresu [email protected]

Detalji o kompaniji i garažama mogu se dobiti i na www.aam.ba.

(Sponzorisan članak)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ledeno doba

ako moze po 20 000,00 KM da se javim da odma uzmem da ne razbijam u krupno!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x