fbpx

Istanbul: Uposlenice salona Inesa boravile na edukaciji kod najpoznatijeg svjetskog frizera

1 min. za čitanje

Koliko brinu o usavršavanju posla kojim se bave, dokazuje podatak da su uposlenice frizerskog salona Inesa Lukavac, protekle dane provele u Istanbulu na edukaciji kod najpoznatijeg svjetskog frizera Mounira.

Riječ je o najvećoj Master class edukaciji koja se svake godine održava u Istanbulu koju priprema najpoznatiji svjetski frizer na svijetu, Libijac Munir, osnivač brenda “Mounir Hair Design”.

– Mounir, osim rada sa slavnim ličnostima, organizuje i godišnji masterclass u Istanbulu. Ovogodišnjoj „edukaciji“ prisustvovao je i naš salon, u želji da na najbolji mogući način ispratimo svjetske trendove, ali i potrebe naših klijentica. Osoblje našeg salona usavršilo je tehnike boja i pramenova, koje je Mounir lično prezentovao na sceni, izjavili su za naš portal iz salona Inesa.

Mounir je na društvenim mrežama praćen od strane preko 5 miliona ljudi, ovaj libanonac radi nevjerovatne transformacije, te je svojim kreacijama u potpunosti osvježio svijet frizera.

Poučene iskustvima iz Istanbula, frizerski salon Inesa proširuje svoju ponudu i naravno, u potpunosti se okreću vodećim svjetskim trendovima. Mounir masterclass iskustvo spremne su sopstvenim trudom prenijeti i vjernim klijenticama.

Više o frizerskom salonu možete saznati na Facebook stranici – LINK

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments