AKCIJA MJESECA: Udruživanjem kupaca do najpovoljnije kupovine garaža

2 min. za čitanje

Kompanija AAM Planiranje i izgradnja do 31. marta nudi količinski popust kako bi omogućili udruživanje potencijalnih kupaca. Naime, cijeneći aktuelne nepovoljne finansijske prilike u našem okruženju žele osobama slabije kupovne moći dati priliku da dođu u posjed kvalitetne garaže. Tako su u slučaju kupovine dvije garaže cijenu snizili na 17 000 KM, kod kupovine tri cijena je 16 000KM, a za pet kupljenih garaža cijena je nevjerovatnih 15 500 KM. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om, a novim vlasnicima ključevi garaža će biti uručeni odmah kao i uknjižba 1/1.

aam_plakat

Garaže se nalaze na lokaciji iza TC „Omega“ u Lukavcu, imaju asfaltiran prilaz, širok manevarski prostor i pješačku stazu prema podvožnjaku. Konforne su i izgrađene su od vrhunskih materijala na koje proizvođač daje garanciju. U sjedištu kompanije saznajemo da na raspolaganju imaju 20 garaža i da ih zainteresovani građani mogu pogledati svakim danom uz prethodnu najavu.

mapa_aam_garaze

Za više informacija onima koji žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku da postanu vlasnici garaže na odličnoj lokaciji dostupni su na telefon 035 550 300. Detalji o kompaniji i garažama mogu se dobiti i na www.aam.ba.

Ovo je još jedan dokaz da AAM uvijek daje više od drugih, te da bez obzira na održavanje konstate u kvaliteti izgrađenih objekata omogućavaju lakšu i povoljniju kupovinu. Aktuelnim primjerom akcije za različite kupce koji se žele udružiti pokazuju i svoju spremnost za društveno-odgovorno poslovanje.

Podijeli ovaj članak