fbpx

Trailer za GTA 6 u kojem su glavni akteri likovi sa Balkana / VIDEO

1 min. za čitanje

Youtuberi AdnanBro i AngryAngelo su objavili novi trailer za GTA VI, ali s balkanskim twistom. U traileru se stoga pojavljuju likovi poput Miroljuba Petrovića, Bake Praseta, ali i srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Iako 5. decembra 2023. godine mnogima ne predstavlja neki važan datum, igrači će ga dobro pamtiti još neko vrijeme. Tada je, naime, izašao trailer za Grand Theft Auto VI, dugo iščekivani nastavak Rockstarovog mega popularnog serijala igara.

Trailer je u kratko vrijeme preplavio društvene mreže te tako prikupio preko 170 milijuna pregleda na dan pisanja ovoga teksta. No, dojmovi su se polako slegli i igrači vjerno iščekuju neke nove detalje iz GTA VI, a kako bi se to čekanje barem prividno skratilo, youtuberi AdnanBro i AngryAngelo su objavili novi trailer, ali s balkanskim twistom.

Riječ je, prije svega, o parodiji snimljenoj u GTA V u kojoj se pojavljuju raznorazne poznate osobe iz regije. Tako se, primjerice, mogu vidjeti likovi koji utjelovljuju lik Miroljuba Petrovića, srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, razne tiktokere i youtubere poput Bake Praseta te poznate regionalne glazbene izvođače, kao što je Desingerica i Devito.

Cijeli trailer donosi humoristični ton.

OZNAKE: , ,
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments