Stiže ‘Borat 2’, a u prvom traileru se Sacha Baron Cohen fizički bori protiv Covid-19

2 min. za čitanje

“Borat” Sache Barona Cohena, zapaženi reporter iz Kazahstana, eksplodirao je na sceni u eri Georgea W. Busha nakon 11. rujna 2006. godine. Sad se vratio s nastavkom nazvanim “Borat 2” i prvim teaserom koji najavljuje premijeru na Amazon Prime Videu ovog mjeseca.

Prvi “Borat”, službeno nazvan “Borat: Kulturna učenja od Amerike u korist slavne nacije Kazahstana”, doveo je Cohenovog junaka u Sjedinjene Američke Države kako bi snimio dokumentarac o tome zašto je ta zemlja tako sjajna. Usput on mnoge ljude koje je susreo je uvjeravao da je stvarni kazahstanski novinar, dakako vrijeđajući i ismijavajući sve što mu bilo na putu.

Sada, u onome što se naziva “Borat: Naknadni Moviefilm” (Borat: Subsequent Moviefilm), Borat se vraća u Ameriku sa svojom kćeri kako bi je oženio s nekim “bliskim prijestolju” Ovalnog ureda.

Cohen je tiho razvio nastavak komedije tijekom Covid-19 karantene, jer to možete shvatiti po činjenici da se Borat bori protiv “virusa” ne samo Lysolom već i loncima i tavama (Glumac je radio i tijekom pandemije: Cohen se pojavio na konzervativnom skupu u lipnju i pokušao natjerati sve da pjevaju rasističku pjesmu, a Rudy Giuliani tvrdio je da ga Cohen zezao time što je sudjelovao u lažnom intervjuu s njim u srpnju.).

Najava također prikazuje Cohena koji se pojavljuje kao Borat na konzervativnoj konvenciji odjeven u Trumpa s glumicom koja mu glumi kćer prebačenu preko ramena. “Michael Penis, doveo sam djevojku za tebe!” viče u gomili.

Nakon prve predsjedničke debate o vikanju na utakmici između Donalda Trumpa i Joea Bidena, Cohen je snimio i podrugljivi video s čestitkama kao Borat. “Donald Trump. Najjači premijer u povijesti”, kaže njegov karakter, koristeći i to za promociju filma koji dolazi 23. listopada.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments