Zalijepile mu penis za stomak zbog nevjere

2 min. za čitanje

muskaracOženjen muškarac koji je imao nekoliko ljubavnica otišao je u obližnji motel kako bi se našao s jednom, te pristao da ga zaveže prije nego su još tri žene ušle u sobu i zalijepile njegov penis za stomak, kako bi ga kaznile što je nevjeran.

Wendy Sewel (43), Therese Ziemann (48), Michelle Belliveau (43) i Tracy Hood-Davis su optužene da su sudjelovale u nezakonitom zarobljavanju. Ziemann je, također, optužena za seksualni napad.

Ovim ženama sad prijeti kazna od šest godina zatvora.

Prema sudskim spisima, četiri žene su svoj plan osvete sprovele prošli četvrtak u motelu Lakeview u američkom selu Stockbridge.

U spsima stoji da je muškarac dobrovoljno zavezan, nakon čega mu je Ziemann stavila povez preko očiju, a zatim pozvala ostale tri žene u sobu, te mu zalijepila penis za stomak.

Muškarac je policiji rekao i da su mu prijetile pištoljem, iako je Ziemann to opovrgla i policiji objasnila da mu je u jednom trenutku, možda, rekla: “Znaš li ti koliko ja tebe želim upucati?”

On je počeo vrištati, a žene su se razbježale u strahu da bi se mogao osloboditi i napasti ih. Uzele su mu novčanik, mobitel i automobil.

Zienmann je rekla policiji da je muškarca upoznala preko interneta, da se zaljubila u njega i da je za njegovu sobu u motelu posljednja dva mjeseca platila 3.000 dolara.

Prošle srijede je, međutim, saznala od njegove supruge da je oženjen i da ima još ljubavnica koje iskorištava zbog novca.

Kakve su posljednice zadobijenih rana još je nepoznato, piše Daily Telegraph.


(FENA)
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
adbanner