fbpx

Praćenje muževa duž plaže za euro na sat!

3 min. za čitanje

spijun-spijuniranje-1334409361-149856“Detektivka” šeta obalom i damama tiho nudi uslugu, pratnju za muškarce nemirnih očiju i suva grla. Ona prikuplja informacije − kuda se muškarac kretao, gdje je i koliko gledao, šta je pio u kafiću i koliko je popio, da li se nekoj ženi udvarao. Usluga košta jedan euro na sat, pišu Nezavisne.com.

Bosiljka A. (32) iz Podgorice, koja je vikendima na plaži u Sutomoru, kaže da je sve počelo s prvim turistima ove godine.

– Primijetila sam mladu ženu koja je često na plaži, ali se ne kupa niti nešto prodaje, maslinovo ulje, sjemenke, krofne. Ne gleda u dlan ili karte. Prilazi ženama, tiho s njima priča i razmjenjuju brojeve mobilnog telefona. Tek kasnije sam saznala od djevojaka koje rade u kafićima i na trafikama o čemu je riječ. Svaki put kada sam vikendom u Sutomoru na plaži gledala sam šta radi. Saznala sam da je zovu Dida – kaže ova Podgoričanka.

Ona objašnjava da je Dida lako primjetna u maju i junu, ali da, što se plaže više pune, detektivka postaje manje upadljiva. Bosiljka tvrdi da Dida ima mušterije.

– Vidim da prilazi mladim ženama s djecom, čiji muževi odšetaju do kafića i nema ih satima. Žene ne mogu u potragu jer nemaju kome djecu da ostave. Slična je situacija uveče, djeca rano zaspu, a muževi bi na koncerte i u kafanu, gdje glume momke. Ipak ne mogu da shvatim da je sutomorska detektivka spremna da čitav dan hoda za nekim mučenikom koji nema pojma da mu se broji svaka čaša piva i svaki pogled u polugole žene – kaže Bosiljka.

Detektivka s plaže je omiljena zaposlenima u kafićima, prodavcima sladoleda i krofni. Svi kažu da je riječ o siromašnoj ženi, koja van sezone skuplja otpad, prodaje i tako preživljava. Nije napadna i ni od koga ne traži novac koji nije zaradila. Način na koji zarađuje nije ni malo lak, kažu zaposleni sa sutomorske plaže.

Oni tvrde da nevjerni turisti nisu „sigurni” ni na drugim plažama Crne Gore, jer ako se sjetila Dida, vjerovatno se sjetio još neko.

(SodaLIVE.ba/Nezavisne)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

imamo i mi Didu