U Mosorovcu puštena niskonaponska mreža

20. Januara 2010.
1 min. za čitanje

Danas je u naselju Mosorovac svečano puštena niskonaponska mreža. Vrijednost ovog projekta iznosila je oko 200.000 KM, a sve troškove snosila je Općina Lukavac dok je Elektroprivreda besplatno izvodila radove.

Do sada su mještani, koje čine prognanici iz Podrinja, struju imali napajanjem putem običnih kablova što je bilo jako opasno za mještane tog naselja.

Niskonaponsku mrežu u funkciju je svečano pustio načelnik Općine Srebrenica Osman Suljić, koji se u svom obraćanju zahvalio načelniku Mujkiću na pomoći prema prognanim srebreničanima.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
9 komentara
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sad ih vise ima tu nego mjestana iz Turije ..

Ako im je toliko dobra Srebrenica koliko je fale pa nek idu na svoje ..

U ratu komsija lozio napolu vatru i baco ugalj u varu a srebrenicani izu putem i kazu : Nutoo nutoo cojkaaa lozi vatru sa kamenicama .

Ziva istina ! Oni su samo za drva znali u Srebrenici a za ugalj nisu znali i sami su to priznali ..

😉 😛

PODRZAVAM ONO : ” SVI NA SVOJE NEK SE VRATE 😛 ! ”

.

hahah kamenicama loži vatru hahah ma najgore je sto oni nisu vidjeli Srebrenice 😀 Sve je to iz šumetina došlo a Srebrenica je GRAD!

Nije mi jasno da je došao načelnik Srebrenice i pustio ovu mrežu :S Umjesto da ih vrati gdje im je mjesto, on je došao ovdje i pustio niskonaponsku mrežu :S :S

Dževdo, brini se o svojim građanima a ove vrati gdje im je mjesto!

Svi oni imaju tamo kuce napravljene a ovdje kupuju srpsku i muslimansku zemlju ..

Bolje da im je iznajmio autobuse za te pare bez povratne karte ..

prvo treba maknuti onu cetnicku gamad sto parodira ulicama srebrenice pa onda se moze govoriti svi na svoje a ovako kako vi komentarisete izgleda mi kako da se skorpioni kriju iza vasih poruka

i vid ba sto nam je lijep nacelnik hahahah

Prvo, momak ne poredi me sa skorpionima.

Drugo, malo otvori oci i vidjet ces da ti nisu vidjeli Srebrenice GRADA nego sumetine.

Hoce Dževdo održivi povratak a na lukavačkoj opstini pravi kuce I uvodi struju za srebrenicane :S nigdje veze. Srebrenicani samo kukaju kako hoce na svoje a nista ne poduzimaju da se vrate – nigdje veze. U Srebenici je načelnik musliman koji svojim “građanima” pusta u pogon mrezu na lukavačkoj opštini a svi zagovaraju nekakav odrzivi povratak… nigdje veze.

Neka osigura POVRATAK i neka se svi vrate na svoje – SVI SRETNI.

Ej moj dijete …

Da ti je pamet ko od hodze do hodze bio bi pametniji pa bi se vratio u svoju sumu odakle si i dosao ..

A ovako neces jer nece ni budala iz civilizacije u sumu gdje nema ni interneta ni struje a cak ni ” UGLJA – TJ. VASIH KAMENICA ”

hehehhe prvi komentar je odlican !!!

upravu si…

moj jaranee ti ljudi iz srebrenice su svasta prozivjeli nisi nikad bio aa nes pricas to je nama ne obicno za cumu sta ako nam je bilo cudno sta to svasta pisete za srebrenicu ako si razuman trebas da znas sta se desilo tamo.
nije niko ovdje dobre volje dosao aaa vama je izgleda drago sto je taj narod tako stradao nema veze ako su dosli ovdje u lukavac da ih lijepo primimo ne moj te tako da ponizavate ljude koji su dosi u lukavac.emir memic na fc volio bi da upoznam te glumce sto ovako pisu za srebrenicu