Tijelo Almira Bikovića zadržano u Turskoj

22. Marta 2010.
1 min. za čitanje

Nakon što je “procurila” informacija da je tijelo Almira Bikovića u ranim poslijepodnevnim satima transportovano u Sarajevo a što je potvrdilo i Ministarstvo vanjskih poslova BiH, tijelo je kako saznaje SodaLIVE.ba zadržano u Istanbulu.

Razlog zadržavanja je nedostatak papirologije koja je greškom ostala u Kuvajtu. Kako je javljeno, tijelo bi trebalo sutra da bude u Sarajevu.

Izvinjavamo se svim posjetiteljima SodaLIVE.ba portala na ovoj ne namjernoj grešci.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Boze dragi kako ih nije sramota….cija god da je greska… Jadni roditelji, mogu samo da pretpostavim kako im je cijelo ovo vrijeme dok cekaju 🙁

Nemam rijeci..Koja je to samo ne odgovornost…Niko ne radi svoj posao…

Ovo je stvarno jedna velika sramota za naše ministarstvo vanjskih poslova i jedan veliki propust naše ambasade u Kuvajtu.Pa zar se nisu opametili nakon prvog slučaja iz 2008. gdje su pravili iste greške. Naša ambasada u Kuvajtu je morala provjeriti sve propratne papire u ministarstvu zdravlja u Kuvajtu pa tek onda otpremiti našeg Almira Kući.Sramota i još dodatne sikirancije i boli za roditelje i sve nas lukavčane koji po drugi put sve ovo doživljavamo…

Sramota, sramota, sramota! Nevjerovatno! Sokirana sam ovom neodgovornoscu! Pa, ovdje se radi o covjeku, ljudskom bicu, a ne o nekoj bilci, ili stvarcici! Kako je ovolika neodgovornost uopste moguca! Zaista nam je grozno uredenje i drzava sama! Zao mi je zbog Almirove porodice i njegovih bliznjih. Iskreno sa nedam da ce ovo mucenje za njih uskoro zavrsiti i da ce Almir konacno biti ukopan onako kako zasluzuje. A nasem ministarstvu i vlasti neka je na sramotu!