SodaLIVE.ba u novom ruhu

1 min. za čitanje

Poštovani posjetitelji, Vaš i naš Lukavački Info Portal portal od danas kreće sa radom u potpuno novom ruhu. Naime, mi nismo bili nezadovoljni starim izgledom ali sa novim izgledom želimo da svima Vama omogućimo lakši i pregledniji pristup vijestima sa lukavačke općine, Tuzlanskog kantona i cijele BiH.

Ovo što sada vidite nije konačan izgled SodaLIVE.ba portala, očekujemo u narednih 10 dana još nekoliko većih i manjih korekcija, pa Vas ovim putem molimo za razumijevanje.

Ukoliko imate neku sugestiju ili prijedlog na izgled SodaLIVE.ba portala molimo Vas da nam isti i napišete u komentaru za ovaj članak.

Također, u narednom periodu planiramo otvoriti i dio stranice “KOLUMNE” i na taj način pružiti priliku našim sugrađanima koji vole pisati da svoje tekstove objavljuju na SodaLIVE.ba.

Pozivamo sve naše posjetitelje  koji žele pisati kolumne da nam se jave na e-mail [email protected]

S poštovanjem

Podijeli ovaj članak
11 komentara
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

čestitke na novom izgledu samo vam je font na početnoj presitan (najnovije vijesti,komentari…) i mislim da bi trebao biti malo tamniji u odnosu na pozadinu bar je meni jedva vidljivo,neznam ovi sa dioptrijom se sigurno muče još i više

crvena bode oci.

Onaj prosli izgled mi je nesto pregledniji i bolji.

Svaka promjena na bolje je dobrodošla… ne bi bilo loše da ponudite još nekoliko pozadina da svako bira sebi odgovarajuću kao na kameleonu…
čestitke za dosadašnji rad…

malo su naslovi članaka presitni..povećaj font izgubit ćemo oči 😀

Pa iskreno nije losh , samo si CMS , mogo malo bolje obradit …

dobra stvar je ovo ZADNJI KOMENTARI, i podjeljene vijesti samo za lukavac, bih, sport, itd….

Iskreno receno ova crvena boja nije da je jaka vec je prejaka i nikako se ne uklapa u sadasnji dizajn, previse bode u oci i iritira dok se cita. Svakako se slazem da se treba malo doraditi na stranici ali prvenstveno boja koju sada imate trebala bi biti prihvatljiva za oci……probajte malo sa njeznijim bojama….

P.S. Pojacajte takodjer boju slova, presvijetla su.

nekako i ja bih volio vise da vidim onaj stari sodalive.ba sve pohvale za dosadasnji rad. svaka cast.

Svaka cast!
Dizajn je super 😉
Ne moze se ljudima ugoditi ba, nikad nece svi biti zadovoljni :))

Ovo je svakako puno bolji template od prethodnog. Good job guys!

adbanner