Prodaja zaplijenjene imovine 19 poreznih obveznika

1 min. za čitanje

Porezna uprava Federacije BiH-Kantonalni porezni ured Tuzla će 10. februara izvršiti javnu prodaju zaplijenjene imovine 19 poreznih obveznika zbog izmirenja dužnih poreza. Prodaja zaplijenjene imovine bit će izvršena u Kantonalnom poreznom uredu Tuzla.

U okviru javne aukcije izvršit će se prodaja imovine poreznih obveznika: „Baltic” d.o.o. Tuzla, „Grading” d.o.o. Gračanica, Caffe bar “Rambel„ i “Dženis-kom” d.o.o Gračanica.

Predmet prodaje su poslovni prostor, dva teretna i putničko vozilo.

Na direktnoj prodaji je imovina 15 poreznih obveznika – dužnika. Od imovine poreznog obveznika “Minika Komerc” prodaje se vučno vozilo s poluprikolicom, a od imovine poreznog obveznika “Koko džada” farma pilića i teretno motorno vozilo.

Na prodaji je i imovina poreznog obveznika dužnika “Škaljić” d.o.o. i to: kuća s dvorištem i zemljište i deset teretnih vozila u vlasništvu poreznog obveznika “Baltic” d.o.o. Tuzla.

Prodavat će se i poslovne zgrade u vlasništvu poreznog obveznika “Interinvest”, kao i imovina poreznih obveznika: “Vis Legis” d.o.o Tuzla, “Jasterm” d.o.o. Kalesija, “Solar Cerade” d.o.o. Gračanica, “Pitur” d.o.o. Kalesija, „Kešet” d.o.o Tuzla, „Rudmont” d.o.o Živinice, „Ajamerc” d.o.o. Lukavac, „Autodijelovi” Tuzla, „Kipovi komerc” d.o.o. Tuzla, saopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

(SodaLIVE.ba/FENA)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
adbanner