Načelnik Mujkić potpisao peticiju

6. Avgusta 2009.
1 min. za čitanje

Dzevdo-peticija [320x200]Potpisivanje peticije za pokretanje građanske inicijative za zabranu rada Ravnogorskom četničkom pokretu u BiH i vraćanje u proceduru prijedloga Zakona o zabrani fašističkih organizacija i korištenja fašističkih simbola, u Lukavcu je naišlo na zadovoljavajući odaziv građana. Od 12 do 16 sati peticiju je potpisalo više od stotinu građana.

Peticiju je, između ostalih, potpisao i Načelnik općine Lukavac, Dževad Mujkić. Iako su nakon sjednice općinskog Vijeća mnogi vijećnici svratili u objekat brze prehrane koji se nalazi u neposrednoj blizini zgrade općinskih institucija, niko od njih nije se udostojio da dođe i potpiše peticiju iako je punkt za prikupljanje potpisa bio samo nekoliko metara udaljen od mjesta gdje su  nakon, vjerujemo iscrpljujuće sjednice, “dernečili”.

Više informacija o današnjem potpisivanju peticije objavit ćemo kasnije večeras, nakon što se naša ekipa vrati sa terena.

SodaLIVE.ba portal će svim zainteresovanim građanima Lukavca omogućiti potpisivanje peticije sutra od 18 sati na Trgu grada Bremena. Danas je potpisivanje koje je trebalo biti održano od 18 sati odgođeno zbog nevremena.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mashala kolki je (:

Svaka cast u svakom slucaju

lijep postupak nacelnika,a od ledja cu vam odbiti ona dva fildzana goriva sto sam danas dzaba potrosila….heheheheheheh

u ovog je… *izbrisano zbog kršenja pravila*