fbpx

U petak 14.08. zatvaranje prvog „Soda Demo Festa“

1 min. za čitanje

soda-demoTreća festivalska noć „Soda Demo Festa“ bit će održana 14..08.2009 godine ( petak) u 20 sati na Gradskom bazenu u Lukavcu.

Iako je najavljeno da će se posljednja noć koncerata na otvorenom održati 07.08 2009 godine, zbog loših vremenskih uvjeta nastupi su prolongirani za 14.08.2009 godine

Na posljednjoj takmičarskoj večeri publici će se predstaviti tuzlanski bandovi : „Hobson's Choice“ i „Despotic Bullet“, lukavački „Mortifer“, a kao gosti festivala nastupit će electro-dub dvojac iz Mostara „Vuneny“.

Podsjetimo, Prvo festival demo bandova sa područja TK i Brčko Distrikta, otvoren je 24.07.2009 godine nastupom jednog od popularnijih bh.bandova „Dubioze kolektiv“, dok je na drugoj takmičarskoj večeri,održanoj proteklog petka, nastupio  tuzlanski band „Defence“,priredivši publici nezaboravan provod.

„Soda Demo Fest“ zajednički je projekat OO „Alternetive Creative Center Lukavac“ i kompanije CPM BH d.o.o Lukavac, namijenjen promoviranju mladih, neafirmisanih bandova, a kao sponzori manifestacije pojavljuju se Općina Lukavac, CPM BH d.o.o. Lukavac, NLB Tuzlanska banka, Luciana Lukavac, Sintelon Lukavac, Lović @CO.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Za nadati se boljem festu slijedece godine !