Dž.R. (23) iz Kladnja uhapšen zbog silovanja starice V.H. (70)

1 min. za čitanje

Dvadesettrogodišnji Dž.R. iz Kladnja uhapšen je jučer oko 13:20 sati zbog provale, fizičkog napada i silovanja sedamdesetšestogodišnje V.H. iz Kladnja. Nakon što je uhapšen priznao je službenicima policije MUP-a TK da je silovao staricu.

Podsjećamo, sedamdesetšestogodišnja V.H. iz Kladnja jučer je službenicima Policijske stanice Kladanj prijavila da ju je u ponedjeljak oko 23 sata, u kući u kojoj je stanovala, silovao muškarac koji joj je provalio u stan.

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj i potrebne mjere na rasvjetljavanju navedenog događaja poduzeli su službenici Sektora kriminalističke policije MUP TK-a i Odjeljenja kriminalističke policije PS Kladanj, koji su jučer oko 13:20 sati uhapsili dvadesettrogodišnjeg Dž.R. iz Kladnja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo. Uhapšeni je službenicima policije priznao izvršenje krivičnog djela silovanja, nakon čega je zadržan u prostorijima MUP TK-a. Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu bit će predat Kantonalnom tužilaštvu Tuzla.

(SodaLIVE.ba/MUP TK)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

koji bolesnik…boze sacuvaj..:((

samo kastrirati

Da nije žalosno def bi bilo smiješno pa ti tipu nisi normalan oooj ne mogu doć sebi :S

PODRZAJEM : ” samo kastrirati “

adbanner