fbpx

Djevojčica fizički napala majku jer joj nije dala da uključi internet

1 min. za čitanje

Djevojčica (15) iz Hrvatske završila je na sudu jer je napala majku, u kako tvrdi majka, alkoholiziranom stanju nakon što je došla u stan i probudila majku da joj upali internet, piše Danica.

Kada joj je majka rekla da ide spavati jer je kasno, maloljetnica ju je počela vrijeđati riječima ‘droljo jedna, je**m ti mrtvu majku’, a kada je majka sjela na krevet, maloljetnica ju je udarila u glavu dlanom nakon čega je uzela staklenu čašu koja je stajala na komodi kraj kreveta te pogodila majku u predjelu glave, odnosno čela, navodi se u presudi prekršajnog suda.

Ova učenica prvog razreda srednje škole dosada nije bila kažnjavana zbog čega je sud na temelju Prekršajnog zakona, umjesto kazne, dao joj sudski ukor jer se “može zaključiti da će i time biti postignuta svrha odgojne mjere”.

– Temeljem Prekršajnog zakona, maloljetnoj M. sud ukazuje na društvenu neprihvatljivost i štetnost njezina ponašanja, te istu upozorava da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može primijeniti i teža sankcija – zaključila je prekršajna sutkinja.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments