[FOTO] Policajac gura službeni automobil: Kolega, brže malo…

4. Septembra 2013.
0 min. za čitanje

Na fotografiji koja je snimljena u Konjiću vidi se policajac koji je gurao policijski/službeni automobil – “da upali”.  Njegov kolega sjedio je za volanom a ni žmigave nije upalio. Tako su zaustavili saobraćaj a građani sve mirno posmatraju…

1238997_10201921209616632_1408352244_n

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

ozbiljnost i profesionalnost u radu – 0 bodova!

Policija je ogledalo drzave!!

Tamo su i onako hajvani u policiji nek guraju od mene su uzeli 150 km za kaznu i mjesec dana zabrane i to vozio 84 km/h napisali naseljeno mjesto Bradina itd. Kad smo se vracali sa mora dva puna lista u rokovniku kazni nek sebi kupe akumulator nek se ne prave konji pa guraju po cesti mada mi ih nije ni malo žao.Sto se mene tice dabogda izgorili u pozaru i sjelina ih odnijella u neretvu i njih i astru i njihov konjic.Mora da je Gosp. Mutapčić Mehmed na slici i onako ne razliukuje naseljeno mjesto i nenaseljno tako da i ne zna propise u saobraćaju gdje smije gurati auto i cime treba oznaciti neispravno auto.Jadna je drzava sa ovom policijoma i mi gradani.

Umjesto da budu gospoda…da nazovu komandira,objasne problem,mehanicari dodju ili slep…oni gurali….sramotili se..hej Boze glupana..

hehhe ja bi napustio posao hehheh slika drzave NASA POLICIJA.