“Div iz Ljubinja” prvi put u cipelama [VIDEO]

2 min. za čitanje

Svi su sa nestrpljenjem čekali reakciju. Kao salivene – pohvalio se ponosno Siniša i sav srećan zagrlio Marinka Umićevića koji je prevalio dug put iz Banjaluke da izmami osmjeh i upozna diva iz Ljubinja, javlja ATV.

Siniša se još nije navikao na činjenicu da ima cipele, uzme ih u ruke, mjerka sa osmijehom, proba. Pa se zbunjen i rumen u licu zahvaljuje čas na patikama čas na cipelama. Niko mu ne zamjera, jer patike su jedini termin koji je za obuću koristio posljednje tri decenije.

„Osjećaj je kao da je došao Deda Mraz u kuću. Evo ne znam ostao sam bez riječi pravo i pošteno da vam kažem očekivao sam jedne patike, ali dobio sam mnoštvo toga, ali patike su izvanredne. Nemam šta drugo da kažem nego riječi hvale za direktora Umićevića osjećaj je predivan. Odlične su, odgovaraju i to je ono što mi je trebalo ovih 30 godina“, kaže za ATV Siniša Šušić.

Direktor Beme obradovao je i ostale ukućane. Svi su dobili kvalitetnu obuću za proljeće. A za Sinišu je spremio još jedno iznenađenje. Danas je ocrtao kalup najvećeg stopala u Bosni i Hercegovini. Za koji mjesec stižu još jedne lagane proljećne cipele, a iduće godine Siniša će moći i u snijeg.

„Zahvalio bih se ja televiziji koja je ovo sve pokrenula i vama. Jednostavno je lijep osjećaj. 95 posto smo pogodili cipelu, kako sam napamet radili jako sam zadovoljan, napravićemo još jedne samo malo šire sa strane i napravićemo još jedne čizme zimi da ne bi prehladio noge“,objašnjava Marinko Umićević, direktor „Beme“.

Puna kuća obuće. Iskreni osmjesi dobro raspoloženje, domaćinska trpeza. Divan dan za sve. I to nije kraj ove priče – cipele su bile samo povod za jedno novo poznanstvo koje će se po svemu sudeći pretvoriti u trajno prijateljstvo.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments