fbpx

U Lukavcu održana Revija frizura

2 min. za čitanje
Revija frizura u Lukavcu / Foto: Dino Osmanović | SodaLIVE.ba
Revija frizura u Lukavcu / Foto: Dino Osmanović | SodaLIVE.ba

Dizajn, šminku, kostimografiju i scenorafiju cjelokupne večeri potpisuje lukavčanka Irma Ibrić dok je za sam izgled frizura bila zadužena Irma Okić, profesionalna frizerka.

Backstage / Foto: Dino Osmanović | SodaLIVE.ba

Manifestaciju je otvorila Narcisa Bektić u kreaciji Sabrine Čamdžije a zatim je lukavčanima bilo predstavljeno 19 ženskih i 4 muške frizure.

Revija frizura u Lukavcu / Foto: Dino Osmanović | SodaLIVE.ba

Zvuci violine u kombinaciji sa elektronskom muzikom koji su dopirali iz pozadine, dodatno su uljepšali cijeli ambijent caffe bara Chill Out, a za taj dio programa zadužen je bio bend Fuego sa Davorom Jelačićem i Rebecom Isabel Sánchez Jelačić.

FUEGO | Foto: Dino Osmanović | SodaLIVE.ba

Ove dvije mlade dame su napravile sjajan posao, i gradjanima ovog sivog industrijskog gradića priredile večer mode i glamura. Iskreno se nadamo da ovo nije bila jedina manifestacija ovog tipa, već prva u nizu, gdje su mladi talentirani lukavčani, u ovom slučaju lukavčanke, pokazale šta umiju.

Irma Okić, Irma Ibrić i Narcisa Bektić u kreaciji Sabrine Čamdžije / Foto: Dino Osmanović | SodaLIVE.ba

(SodaLIVE.ba)

[nggallery id=172]

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

extra

svaka čast djevojke, sve skupa odlično izgleda 🙂

Sve najbolje bas mi je drago.. i da napravite jos punooo.. jos vecihh…. i u vecim gradovima… neka ovo bude prva u nizu!!!!

CESTITKE OD SRCA
LJUUBIMMM

Posto vidim da se samo djevojkama cestita ja bih da se zahvalim u svoje ime i ime ostalih gostiju koji redovno posjecuju caffe bar-a “Chill Out”,gazdi i njegovim odlicnim konobarima bez kojih nista ovo ne bih uspijelo kako treba. . .i kao sto se vidi iz prilozenog Revija je prosla tako da su oni sada tu nebitni . .Sram da vas bude !!!