fbpx

Radnički preokretom do četvrte pobjede

1 min. za čitanje
FK Radnički Lukavac

Na domaćem terenu slavio je i Mramor, dok je najprijatnije iznenađenje ove sezone, Bosna iz Kalesije, ostvarila drugu gostujuću pobjedu, ovaj put u Tuzli protiv istoimene ekipe.

U Lukavcu nije dobro krenulo za Radnički. Gosti su golom Todorovića poveli u 15. minutu. Ipak, kvalitatenija ekipa Radničkog uspjela je u prvom poluvremenu doći do izjednačenja golom Bekrića u 35. minutu. Dominacija u drugom poluvremenu rezultirala je golom Redžića u 75. minutu, čime je ekipa Fuada Grbešića zadržala stopostotni učinak u prvenstvu.

Danas Mladost iz Puračića gostuje ekipi Priluka.

Tabelu i rezultate objavljujemo nakon kompletiranja kola.

(SodaLIVE.ba/bPortal)

Podijeli ovaj članak
12 komentara
Subscribe
Notify of
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Cestitke na pobjedi..Idemo ka Prvoj Ligi 🙂

bravo momci idemo sada po pobjedu u prelijepi ali seljacki Puracic……

Bravo, sve pohvale… ovo cekamo vec godinama, cmon Radnicki, cmon

rossoner cigane !!!

rossoner neseri.bravo radnicki,sretno puracicu danas.pustite nam sledecu tekmu da se dzaba igraci nekrve na terenu :-).da nezavisimo od tri vasa boda za ulazak u veci rang.

Rossoner ne laprdaj,mlad si i ne znas sta pricas…Radnicki idemo dalje u premijer ligu a Puracicu sretno danas na gostovanju…

ebem ti ligu u kojoj da bi bio prvi moras kupit svaku utakmicu!

Cestitke igračima na vrlo teškoj pobjedi.
Svaka čast SIOUX-ima koji su navijali čitavu utakmicu.

Što se tiče utakmice uopšte, teško je bilo igrati, nemamo nikako ideje u napadu, ja mislim da se ekipa Radnika iz Lipnice jedna prosječna ekipa u ovj ligi i da bi mi njih trebali nabiti par 3 razlike a ne mučiti se skoro čitavu utakmicu.
Bojim se (kad udjemo u 1. Ligu Fderacije) kada nam dodju ozbiljnije ekipe (spremnije) sa jačom odbranom al nadam se da će se do tada ekipa uigrati i dovesti još par pojačanja al otom-potom.

Idemo dalje, idemo po 5 pobjedu u nizu, svi u PURAČIĆ!

cestitam radnickom na pobjedi..pitanje za redakciju,sto jos nema izvjestaja s memorijalnog turnira a 2 dana se igro..da je kojim slucajem u devetaku bilo sigurno bi izvjestaj bio spreman vec sinoc

vidi al’ mi daju negativne glasove 🙂
pa kupljena je utakmica,papci!

Postovani,haman da sam upravu..imate svoje NOVINARE na svim seoskim manifestacijama a do grade nikog da posaljete..rezultate mozete dobit kod svakog clana organizacionog odbora turnira..ako ne znate te ljude raspitajte se malo..cuj da vam neko proslijedi rezultate