fbpx

Razočarani i pasivni glasači sa opštine Lukavac napokon dobili svoj izbor

3 min. za čitanje

Naša stranka u petak, 9. Septembra otvorila je kampanju u Lukavcu sa predstavljanjem kandidata i programa lokalnih politika “Za dobar komšiluk”. Druženje je otvorio Nusret Ćurović, predsjednik OO Naše stranke Lukavac i Nasiha Pozder, podpredsjednica Naše stranke.

Svi prisutni građani su bili pozitivno iznenađeni načinom na koji je Naša stranka Lukavac organizovala početak svoje kampanje. Građani su sa kandidatima za OV Lukavac razgovarali uz aperitiv, kulinarske specijalitete koje su pripremili članovi Naše stranke za svoje komšije i muziku uživo.

Danas smo pokazali svim komšijama da smo ovdje da radimo zajedno za dobrobit naše male zajednice. Pozvali smo komšije i širom otvorili vrata naše kancelarije da dođu i da razgovaramo. Ponudili ih pićem i našim malim specijalitetima kako bi se jednostavno lijepo osjećali i u nama prepoznali prave komšije. Kandidovali smo se da pomognemo našoj opštini, više od 20 godina gledamo kako nam cijela opština propada i kako se određeni pojedinci bogate na račun svih od kojih prave moderne robove i sluge, a sve to od našeg novca.

Mi nećemo obećavati zapošljavanja, kule i gradove a svjedoci smo ko je zaposlen u prethodnih nekoliko dana i šta je urađeno. Mi predlažemo realne stvari, ono što možemo ostvariti za dobrobit svih nas. Ne mogu razumjeti da više od 20 godina ova opština nema bazen? Da Lukavac nema šetalište gdje će građani moći da bezbrišno šetaju? Da niko nije odgovarao za katastrofalno izgrađeni centralni park koji gotovo da nije u funkciji i da nikada nije prezentovano koliko je to koštalo. Nemamo sportska igrališta, na cijeloj opštini imamo jedno obdanište koje je u katastrofalnom stanju i mnogo drugih problema na koje su građani navikli da im je to postalo normalno. Radujemo se pokretanju fontane ispred zgrade Doma kulture nakon više od 20 godina!? To je lijep događaj, ali i dokaz na koliko smo niske grane pali.  Nadam se da će mladi napokon dobiti želju da izađu na izbore i da će shvatiti da svojim glasom mogu napraviti promjenu. Razočaranim u izbore bi predložio da dobro razmisle i pruže priliku nekom drugom. Izjavio je kandidat za OV Lukavac, Dino Osmanović.

Iz Naše stranke Lukavac obavještavaju stanovnike opštine Lukavac da će doći u njihova mjesta, razgovarati, iznijeti politike i pokazati da samo zajedno sa njima mogu napraviti promjene.

(Sponzorisani članak)

OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Tu sam