fbpx

U Živinicama dogovorena koalicija SDA i SDP-a?!

1 min. za čitanje

Jučer je održana sjednica Općinskog vijeća Živinice na kojoj je uspostavljena koalicija između SDA i SDP-a. Za predsjedavajuceg Općinskog vijeća Živinice izabran je Nail Jusić (SDA) dok je za njegovog zamjenika imenovan Nusret Mamić (SDP).

Podsjećamo, predsjednik KO SDP-a Tuzla Enver Bijedić i čelni ljudi živiničke SDA upriličili su nekoliko sastanaka prije izborne kampanje.

Bit će zanimljivo pratiti daljnji razvoj situacije, s obzirom na to da je za srijedu zakazana konstituirajuća sjednica Skupštine TK.

Vrijeme će pokazati da li koaliranje SDA i SDP-a u Živinicama predstavlja početak velike koalicije.

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Propade “Građanski blok”! hehehe opet Pobjedi “Malograđanski blok”- kako god okreneš važno je da ste otresli Kukićevce iz TK, još Vam ostaje da prizemljite ovog Lafinaša Kukinog isprdka koji bi najradije da revidira Istoriju i da kaže kako je on već 30 godina “ROđeni Tuzlak” i da se zaboravi da ga je Poljice ikad i vidilo a i on Poljice u opančićima malehnim…

Isto smece ista govna ,pljuju jednu na druge iskoriste svoje glasace kao ovce jedne protiv drugih i na kraju opet lideri stranaka zadrze fotelje i j.ebu narod u mozak .

Ne bih više za SDP dao glas, nema šanse, tako se narod vara, eto rekli ste da niste isti, a svi ste vi isti, za goli inters oca bi prodo.

I nemoj jer nisi nikad ni dao osim sto si ga dao preko SDA za koga si glasao a ono smece isto kao i SDP.

SDP definitivno gubi moj glas po prvi put od završetka rata,đubrad

i ti si jos jedan okaz da budala moze doci pameti poslije 23god. svaka cast

Od ove koalicije mi se bljuje, ali zapamtite oaj komentar: Delić će biti premijer TK.