fbpx

Tuzla: Regruteri kompanije Fluor ponovo traže osobe za rad u Afganistanu

2 min. za čitanje
Fluor kamp u Afganistanu

Ponovo aktuelni odlasci na privremeni rad u Afganistan posredstvom američke kompanije Fluor čiji su regruteri stigli u Tuzlu kako bi obavljali intervjue sa osobama koje su putem njihove web stranice aplicirali za posao.

Svi koji nisu uspjeli da se “dokopaju” Bliskog Istoka proteklih godina i tako zarade nešto novca za bolji život, imaju novu šansu. Naime, prema informacijama sa kojima raspolaže naš portal regruteri američke kompanije Fluor stigli su u Tuzlu gdje će navodno obavljati razgovore sa kandidatima za posao u Afganistanu i još nekim zemljama. Kompanija Fluor se već godinama bavi podrškom američke vojske u Afganistanu ali i širom svijeta, javlja Tuzlanski.ba

U posljednjih nekoliko godina vršile su se brojne regrutacije u Tuzli, Skoplju i Sarajevu, a u proteklih pet godina ova kompanija je zaobišla naše prostore ali i brojne radnike vratila kući kao višak radne snage. Ono što je karakteristično za kompaniju Flour jeste činjenica da su plate odlične kao i česti godišnji odmori kada putujete kući. Ukoliko ste zainteresovani za posao u ovoj kompaniji sve što treba da uradite jeste da napravite svoj profil OVDJE, uploadujete svoj CV i aplicirate za željene poslove.

Ukoliko zadovoljavate sve potrebne kriterije za određeno radno mjesto, posjedujete iskustvo za određenu poziciju i naravno da imate malo sreće regruteri će vas pozvati i obavjestiti o daljnjem postupku.

OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Fluor I'm coming.

uslovi postaju sve gori za sve koji se prijavljuju najmanje plate daju ko lokalcima

Najmanja plata je 2000$ mjesecno…. Ne vidim kako je to los uslov, s obzirom da kod nas, nazalost, nemamo ni 200KM kako treba….