fbpx

Počinje spektal! Posjetiocima vrijedne nagrade!

3 min. za čitanje

Organizatori,Radio Kameleon i agencija Colosseum iz Tuzle uz suoorganizatora Auot Medija Group, uz dobru zabavu i druženje, najavljuju promocije vodećih modela u auto industriji.

Sve je spremno za sajam automobilske i njoj prateće industrije. Riječ je o Prvom sajmu ovakve vrste na području Tuzlanskog kantona i Regije koji će predstaviti sveobuhvatnu ponudu iz svijeta automobilizma, motorizma ali i finansijske institucije te njihove programe za kupovinu i osiguranje vozila. Ideju za ovakvim sajmom osmislio je Zlatko Berbić, vlasnik Kameleon radija, poznat po svojim inovativnim idejama koje Tuzli u svijetu obezbjeđuju samo dobru reputaciju.

„Ideja je bila da prenesemo dio svijeta ovdje, da ta ideja bude na simboličan način postavljena, da bude prihvatljiva vremenu i prostoru koji živimo“, kaže Berbić. „Mi smo uspjeli da napravimo dobar sajamski ambijent koji će biti sigurno dobro prihvaćen u okruženju“.

Veliku pomoć u organizaciji Sajma dala je Kantonalna privredna komora Tuzla. Predstavnica Komore Edina Kurtić kaže da će Komori ovaj sajam omogućiti da stekne detaljniji uvid u probleme sa kojima se susreću preduzeća iz ove grane te da svoje aktivnosti usmjeri u pravcu njihovog smanjenja ili potpunog uklanjanja tamo gdje je to moguće.

„Datum održavanja Auto moto show-a dobro je tempiran jer se održava neposredno poslije jednog od najvećih svjetskih sajmova automobila, sajma automobila u Ženevi, na kojem su se desile svjetske premijere i predstavljeni najnoviji modeli“, kazao je direktor suorganizatora sajma Auto Medija Group Mirko Gerh. „Samo 20-ak dana poslije Ženeve ti modeli će biti predstavljeni u Tuzli.“

Na Sajmu će izlagati oko stotinjak izlagača iz auto i 50 iz moto industrije te isto toliko iz prateće industrije. Bit će upriličeno i 15 promocija a posjetioci će, pored toga što će im biti omogućene testne vožnje novih modela, imati i brojne pogodnosti za njihovu kupovinu. I nisu samo to ugodna iznenađenja koja očekuje one koji u dane predstojećeg vikenda posjete Auto moto show Tuzla 2011. Organizatori, Kameleon radio, agencija Colosseum Tuzla i AUTO MEDIA GROUP najavljuju i bogat nagradni fond u okviru kojeg će, svakog sajamskog dana, posjetiocima biti podijeljeno po 50 vrijednih nagrada.

Ukoliko želite osvojiti besplatnu ulaznicu za Auto-moto show, javite se na mail redakcija@sodalive.ba. Potrebno je da nam dostavite: Ime, prezime i mjesto stanovanja.

 

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments