Ovo su poruke koje ste uputili Zmajevima: “Dijelimo se na Zmajeve i Ostale”, “Ja sam Zmaj, budi i ti”… pročitajte i druge poruke

1 min. za čitanje

Košarkaši kampanja (2)

U sklopu prijave navijači imaju opciju da postave svoj komentar i riječi podrške našim navijačima. BiH navijači ni u ovome nisu izdali I izdvajamo vam samo neke od riječi podrške:

Ovo je pravi popis stanovnistva. Dijelimo se na Zmajeve i Ostale. Napisao je Bojan Hrnkaš.

Da mi je jedan mali vasionski brod, bar dva-tri dana da se poslužim s njim, da malo procunjam kroz nebeski svod, da nađem protivnike za Ovaj tim. napisao je Haris Delić.

Ja sam zmaj, budi i ti… budimo SVI! 🙂 Napisala je Azra Čelik te pozvaka sve da se pridruže našim zmajevima.

Neki se pitaju “Zar treba komentar” poput Ljubiše Gojkovića, što također predstavlja veliku podršku I dokazuje da je ovo jedan odličan projekat koji je uspio ujediniti BiH u jednu priču.

Da li ste već postali dio najpozitivnije priče ovoga ljeta i pružili podršku našim košarkašima? Ako niste, posjetite stranicu www.budizmaj.ba i poostavite profilnu sliku sa FB profila.

Akcija se nastavlja do kraja augusta kada zastavu sa hiljadama BH zmajeva štampamo i nosimo u Sloveniju kako bi svi zajedno postali šesti igrač na terenu. Nakon što popunimo sva polja sa našim fotkama, zastavu sa hiljadama

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Je*o vas Ćiro i Zmajevi… nismo mi Kina… dodje cirkusant rece da smo zmajevi i postadesmo Kinezi pravi -.-

Bolje biti ZMAJ, nego KONJ.