fbpx

Ovo je zločinac Ratko Mladić

1 min. za čitanje
Ratko Mladić nekada i danas

Odmah po okončanju akcije, srbijanski mediji su objavili informacije da je Mladić ostario, da je oćelavio, bio je bez brade, nije se prerušavao te da mu je jedna ruka oduzeta.

Mladić je uhapšen u velikoj i tajnoj akciji agenata srbijanske BIA-e u selu Lazarevu kod Zrenjanina, gdje je navodno boravio u posjeti rođacima.

Informacije o akciji govore da se nije opirao hapšenju i da je agentima priznao da je to on.

U 16 sati je stigao u zgradu Specijalnog suda u Beogradu, u dugoj koloni automobila koja je krenula iz sjedišta BIA-e na Banjici.

Saslušanje je prekinuto zbog lošeg zdravstvenog stanja krvnika iz Kalinovina, a bit će nastavljeno u petak ujutro. Odluka o njegovom izručenju Haškom tribunalu bit će donesena naknadno, a to bi moglo potrajati i do sedam dana.

Ranije je objavljen snimak iz zgrade Specijalnog suda na kojem se vidi uhapšeni ratni zločinac kako tromim korakom ulazi u prostoriju u pratnji nekoliko policajaca.

(SodaLIVE.ba/Sarajevo-x)

Podijeli ovaj članak
10 komentara
Subscribe
Notify of
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nema šta – pravda je spora al dostižna .To je on -najveći krvnik Evrope , istina sjeban pravo -al ipak u stanju da sjede na zasluženu električnu stolicu .
Nije toliko bitno što će biti osuđen ovaj umnobolesni starac- koliko je bitno da će kroz njegovu osudu biti
osuđen i projekat koji su 90 – 95 pokušavali da naprave
” Velika Srbija sa RS “.
Sramota za one koji su ga dosada skrivali – njihov put je sve sem Evropski , a sa ovim su kupili karte za Evropu . Neka idu – Francuzi i Englezi bolje od njih i ne zaslužuju .

crkni smradu cetnicki

Normalno da su srbijanske vlasti od prvog dana znale gdje se skriva ovaj smrad samo to im je bio as u rukavu,STO DA SE NE ISKORISTI OVAKVA SITUACIJA KADA ZASKRIPE VRATA EU-a a jebes i Hag sve to u istu rupu pisa, ipak zaradjuju i hrane se opet sa nasih ledja jer inace da nije ovog zlocina u BiH sta bi oni tamo radili a ovako njih 100-tinjak kako su krenuli sa razvlacenjem presuda komotno mogu u mirovinu dok nek uhvate i Hadzica i osude ga. I za kraj ja bih za svaki slucaj analizom dnk provjerio autenticnost ovog navodnog matorog mladica, jer ovako su mogli uhapsiti i mog susjeda i tvrditi da je mladic jer stvarno slici ovome matorom

ma umrijet ce smrad a osudit ga nece kao i onaj krmak

JA BI GA SAMO VJESAOOO I TO JAVNO

sve ovo meni čudno miriše,,,nešto se dobro kuha

Pomalo je smijesno , nakon tolikog skrivanja , da se on tako lako preda jos potvrdio svoj identitet … Zelim kazat da je SRBIJA ipak znala sve o ovom RATNOM ZLOCINCU ! Sve ratne zlocince treba osudit , bez ozbira koje je on nacionalnosti – vjere bio ..

Isti Saban Saulic:)

jos jedna u nizu igara svjetskih mocnika ,sve iskoristiti da se sirotinja divi njihovoj brizi o demokratiji i neduznim civilnim zrtvama.zalazem se da svi oni koji su ubijali nevine i nejake izadu pred lice pravde ,ali od toga nema nista.

drz se djenerale, i da si ziv i zdrav do kraja sudjenja.