fbpx

Pronađena improvizirana laboratorija za drogu

1 min. za čitanje

U akciji Policijske uprave Bijeljina policija je pronašla improvizovanu laboratoriju za drogu oduzela veću količinu narkotika, potvrđeno je u policiji.

Plicijski službenici Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Okružnog suda u Bijeljini izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi A. K. na području Bijeljine.

“Prilikom pretresanja porodične kuće policijski službenici su pronašli improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge u kojoj je pronađeno 9,197 kilograma droge spid, 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju opojne droge spid na kojima se nalaze tragovi opojne droge”, navela je glasnogovornica PU Bijeljina Aleksandra Marić.

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, će danas, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „ “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ predati A. K. u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments