fbpx

Preminuo Nejad Majetić, razbojnik kojeg je kod Cazina ranila Sabrija da spasi svog muža

2 min. za čitanje

Razbojnici su Sakiba onesvijestili i vezali, da bi im se potom suprotstavila Sakibova supruga Hajrija Nejad Majetić, jedan od razbojnika koji su u noći sa nedjelje na ponedjeljak, 27. jula, upali u kuću porodice Memić kod Cazina preminuo je usljed rana zadobivenih nakon što ga je upucala Hajrija Memić u pokušaju da se suprotstavi razbojnicima, piše Avaz.

Majetić je zajedno sa Amirom Porčićem i još jednom osobom upao u kuću Memića, a onda su Sakiba onesvijestili i vezali, da bi im se potom suprotstavila Sakibova supruga Hajrija.

Ona je iz pištolja upucala Majetića koji je nakon više provedenih dana u induciranoj komi preminuo jučer u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Podsjetimo, razbojnici su prvo napali Sakiba. Kako je ranije za portal “Avaza” ispričao, tukli su ga deset minuta.

Branio se koliko je mogao, sve dok nisu izvadili palice i pištolje. Razbili su mu glavu, a onda su otišli na sprat do Hajrije, kojoj su stavili pištolj na glavu i prijetili da će je ubiti. Ona je nekako uspjela izvući pištolj. Pucala je i ranila jednu osobu. Majetić je u teškom stanju prebačen u Kantonalnu bolnicu Bihać, gdje je jučer podlegao povredama. Iza Nejada ostali su supruga Adisa, sin Ajan i kćerka Neja. Dženaza namaz će se obaviti u četvrtak kod džamije Majetići.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Rahmetliji sve najgore