fbpx

Obračun tri osobe, jedna smrtno stradala, drugoj se bore za život

2 min. za čitanje

U Sarajevu je sinoć došlo do obračuna u kojem su učestvovale dvije osobe. Jedna osoba je ubijena, a druga je prevezena na KCUS sa teškim ranama.

Na teren su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i Hitne pomoći.

Povrijeđenoj osobi se ukazuje pomoć, kao što se i vidi na fotografiji. 

– Policija Kantona Sarajevo je oko 19:50 sati obaviještena da su dvije osobe povrijeđene na području općine Centar Sarajevo. Od zadobijenih povreda jedno povrijeđeno lice je preminulo, a drugo je prevezeno na ukazivanje ljekarske pomoći – rečeno je za portal “Avaza” iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

U Sarajevu, kod pijace Markale, došlo je do incidenta u kojem su učestvovale tri osobe. 

Podsjećamo, jedna osoba je ubijena, a druga prevezena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu sa teškim ranama. Nezvanično, Suljo Domac je zadobio sedam ubodnih rana i ljekari mu se bore za život. Utvrđuje se identitet ubijenog i napadača.

Kako saznajemo preživjela osoba je Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac koji živi u kamp prikolici.

Riječ je o osobi koja je ranije punila kategorije crne hronike, a posljednji put u maju je bio napadnut. U februaru prošle godine je izboden i tada je bio u teškom stanju. Osim toga u njegovoj kamp prikolici se predozirao jedan muškarac.

Na teren su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i Hitne pomoći.

– Policija Kantona Sarajevo je oko 19:50 sati obaviještena da su dvije osobe povrijeđene na području općine Centar Sarajevo, te se u vezu sa povredama koje su nanesene ovim osobama uz upotrebu noža, na dvije različite lokacije, dovodi isto lice, koje je uhvaćeno od strane policijskog službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i isto je lišeno slobode – saopćeno je iz policije.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments