fbpx

Panonska jezera: Dnevna karta od 6,5KM do 8,5KM

2 min. za čitanje

JKP Pannonica d.o.o. Tuzla je na svojoj web stranici objavila cjenovnik dnevnih, sezonskih, mjesečnih i petodnevnih ulaznica i ostalih cijena usluga za sezonu 2023. godine.

Od danas u prodaji su sezonske i mjesečne ulaznice koje možete kupiti svaki radni dan u periodu 11:00-15:00 sati u zgradi Uprave Panonike.

Zbog povećanja cijena većine roba i usluga za proces rada kompleksa Panonskih jezera (cijene tehnološke i slane vode, hemijske pripreme vode, materijala i usluga za održavanje) u prosjeku od 31,5%, došlo je do povećanja cijena dnevnih ulaznica za 0,50 KM za redovne i đačke kategorije uz zadržavanje na prošlogodišnjem nivou cijena dnevnih ulaznica za kategorije povlaštenih ulaznica (penzioneri, RVI, porodice poginulih boraca i šehida, invalidi preko 60%), dječijih ulaznica (2-7 g.) i svih kategorija poslijepodnevnih ulaznica, što u prosjeku iznosi povećanje cijena dnevnih ulaznica od 3,1 %. Tako da redovna dnevna ulaznica radnim danima košta 6,50 KM, a vikendima 8,50 KM, dok su povlaštene 4 i 5 KM.

Cijene usluga izdavanja plažnog mobilijara su ostale nepromijenjene. Kupovinom sezonskih i mjesečnih ulaznica koje omogućavaju neograničen broj ulaza, ostvaruju se znatne uštede za one koji namjeravaju češće posjećivati slana jezera, a ističemo činjenicu da je kompleks slanih Panonskih jezera jedan od rijetkih kupališnih objekata gdje je dozvoljeno unošenje sopstvene hrane i pića kao i plažnog mobilijara.

“Želimo i vama i nama lijepo, dugo i toplo ljeto, da se projekat slanih jezera u Tuzli i dalje razvija i da što više gostiju iz inostranstva upozna naš grad i ljepote Panonskih slanih jezera”, poručeno je iz JKP Pannonica.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments