Irfan Halilagić premijer TK, uputio javnu čestitku povodm nastupajućeg Vaskrsa

22. Aprila 2022.
1 min. za čitanje

U povodu nastupajućeg Vaskrsa, premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima pravoslavne vjerospovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Ovo je za pravoslavne vjernike najradosniji praznik. U sebi on nosi vjeru u bolju i zajedničku budućnost, upućuje nas na očuvanje pozitivnih vrijednosti našeg društva na putu do istinske sreće i blagostanja.

Imajući u vidu da ovih dana obilježavamo nekoliko vjerskih praznika, nadam se da će radost sa kojom se obilježava ovaj hrišćanski praznik doprinijeti atmosferi zajedništva i međusobnog poštovanja.

Svima koji obilježavaju Vaskrs uz čestitke upućujem i želje da ga provedu u dobrom zdravlju dijeleći radost sa svojim najbližima, prijateljima i komšijama.“

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nije izabran za nacelnika Lukavca, a sad je premijer kantona…

Gdje politika počinje nejma logike. Dobro si to primjetio, da se i premijerska stolica bira neposredim glasanjem mnogi u nju ne bi nkada sjeli.Hajde da ispratmo može li mlađani lukavčanin koju kintu usmjeriti za matičnjak, ili će slijepo ponavljati 18 zadaća koje su KOALICIONI PARTNERI , ne on sam , dogovorili da se uradE i time ga uslovili.da bude to što jeste.