fbpx

Irfan Halilagić novi predsjednik OO SDA Lukavac

1 min. za čitanje

Večeras je u Hotelu Senad od Bosne održana Izborna skupština OO Stranke demokratske akcije Lukavac.

Na Skupštini je izabran novi predsjednik, a u naredne četiri godine tu funkciju će obnašati Irfan Halilagić, dok će se na mjestu potpredsjednika nalaziti Tarik Arapčić. 

Skupština je jednoglasno podržala kandidaturu Fahrudina Skopljaka za predsjednika Kantonalnog odbora SDA TK, dok će članovi Skupštine Kantonalnog odbora biti: Fahrudin Skopljak, Irfan Halilagić, Tarik Arapčić, Admir Mosorivić, Nihad Tokić, Muamer Omerkić, Sanela Jusufović, Šemsudin Smajlović i Admir Turkić. 

Za članove Izvršnog odbora OO SDA Lukavac, tajnim glasanjem, izabrani su: Abdel Đozić, Dževad Mujkić, Teufik Arapčić, Emir Junuzović, Nedim Kurtić, Nermina Imamović – Zaimović, Mirza Dugonjić, Mensur Kasumović, Sadik Sinanović, Jasmin Alić, Fahrudin Dautović, Admir Mosorović, Nermin Alić, Dalida Dajdžić, Jasmin Memić. 

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Propast. Podjem neato napisat pa nemem rijeci… samo mogu rec propast.

Da bogdom nisi ni pošao pisati s obzirom da vala i nemaš riječi. Nisi ti džaba bivši lukavcanin. Podržavam mladje ljude pa vala da su sa marsa dosli. Dosta je mjenjanja stranaka,neka se malo mjenjaju ljudi u strankama.

Lakrdija od stranke u izvrsnom odboru sve hinje i interesdzije a sada i narkomani!! SDA ce totalno propasti u Lukavcu. Koga ce Irfan da povede i ubijedi da glasa taj nije imao autoritet ni kao predsjednik asocijacije, dvolican i slab politicar.

Bravo.

Bas je glavit

Sve isti ***, opet se Tare pita….sta je ovo u Izvrsnom odboru nema ni Struje, Turke i ostali haha, sve narkomani i travuljasi i banditi

Nažalost stranka će biti najača u OV Lukavac i imati predsjednike MZ:Berkovica,Gnojnica,G.Dobošnica,Šikulje,Huskiće,Jaruške,Bokaviće…