fbpx

Danas u BiH oblačno sa kišom uz moguće lokalne pljuskove

1 min. za čitanje

U Bosni i Hercegovini danas oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19°C.

Kako navodi Federalni hidrometeorološki zavod u Sarajevu oblačno vrijeme sa kišom. Poslije podne prestanak padavina. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 17°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C.

U subotu, 13.05.2023., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jače padavine se očekuju tokom noći na nedjelju. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 23°C.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments