fbpx

Bh. influenserica Ilda Humić snimila svoj porođaj, video u 2 dana skupio 150 hiljada pregleda

2 min. za čitanje

Influenserica i menadžerica modnog brenda Ilda Humić u decembru je rodila treće dijete, sina Isaka, a na svom YouTube kanalu objavila je i video poroda koji se našao na samom vrhu trendinga u BiH.

31-godišnja Ilda snimati je počela pripreme za porod u 39. tjednu trudnoće, a u videu su se pojavljivali njen suprug i djeca Lukman i Iman.

Influenserica je snimala redovite preglede prije poroda, spremanje stvari za bolnicu, a na posljetku, uz pomoć supruga, zabilježila je i sam porođaj.

U samo dva dana video je skupio gotovo 150.000 pregleda, a mnogi su u komentarima priznali kako ih je ovaj video rasplakao.

“Oplakah vam, draga Ilda od srca čestitam tebi i tvojoj porodici. Djeca su blago, a vi ste jedna predivna prirodna porodica. Želim vam od srca sve najljepše”, “Ovaj video me rasplakao pa nasmijao, rasplakao pa nasmijao i tako u krug. Toliko smo svi ispratili tvoju trudnoću da pretpostavljam da nam je svima drago i da smo svi jedva čekali da se ovo desi i da nam postaviš video”, “Draga Ilda bez pretjerivanja isto kao da mi se kćer porodila, toliko sam plakala, prelijep i preemotivan video, svako dobro cijeloj tvojoj obitelji “, pisali su pratitelji u komentarima.

Inače, Ilda je iz Kalesije, grada pored Tuzle, a s gotovo 200 hiljada pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu na humorističan i zabavan način.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Trebala je snimit kada su ga pravili, sigurno bi bilo vise pregleda, s samim tim i vise para.

E u pm…