Završena “zabavna škola fudbala 2009”

3 min. za čitanje

skolafudbalaJučer je završeno petodnevno druženje oko 200 dječaka i djevojčica koji su učestvovali u projektu “Otvorena zabavna škola fudbala 2009”.

Naime, riječ je o projektu koji je u BiH pokrenut 1998. godine pod nazivom „Danska škola fudbala“. Nakon tri godine održavanja, projekat je promijenio ume u „Otvorena zabavna škola fudbala“. Glavni cilj projekta je druženje djece i trenera te upoznavanje mladih naraštaja sa svime dobrim što bavljenje sportom donosi.

Tako je bilo i ove godine. Jučer su mnoga djeca sa suzama u očima ispratila zatvaranje škole, jer za sve njih ovo bio jedan poseban doživljaj i svaki dan su sa nestrpljenjem čekali kako bi došli i družili se sa svojim starim ali i novim prijateljima. Također, i roditelji su oduševljeni jednim ovakvim projektom. Evo šta su neki od roditelja izjavili za SodaLIVE.ba:

Damir HalilagicDamir Halilagić: “Što je najbitnije, djeca su se družila a i nešto i naučila. Zato mogu reći da je projekat vrlo uspješan  a to dokazuju i svojim dugogodišnjim postojanjem. Sve pohvale od mene, hvala organizatorima što su omogućili našoj djeci jedno lijepo druženje. “

Samir Mehinovic Samir Mehinović: ” O ovom projektu mogu reći sve najbolje i želio bih da se ovaj uspješan projekat ponovi i slijedeće godine uz još više djece učesnika. Sve je super organizovano, a najvažnije je da su djeca sretna.”

Jasmila TokicJasmila Tokić: “Moram priznati da sam kao roditelj jako, jako zadovoljna ovim projektom. Drago mi je što su se djeca lijepo zabavljala i družila, a i što su naučili neke stvari iz fudbala zbog čega je sve i osmišljeno. Svoje dijete ću dovesti i naredne godine.

Asim Fajic Asim Fajić: “Sve ovo je super osmišljeno i jako dobro odrađeno. Ako Bog da, i naredne godine ću svoje dijete da dovedem na ovo lijepo druženje.”

I na kraju, portal SodaLIVE.ba u potpunosti podržava ovakve i slične projekte. Mi ćemo svaki sličan projekat u potpunosti medijski propratiti, a roditeljima obećavamo da ćemo ih pravovremeno obavjestiti ukoliko do istog i dođe.

OBAVJEŠTENJE

Zbog velike zainteresovanosti, obavještavamo roditelje da će SodaLIVE.ba svim roditeljima djece učesnika „Zabavne škole fudbala“ osigurati kopiju CD-a sa fotografijama i to od otvaranja do završetka škole. Materijal će biti dostupan od ponedjeljka, 17. avgusta 2009 godine.

Svi zainteresovani mogu nam se obratiti putem emaila [email protected] ili putem SMS-a na broj 061 011 999.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
adbanner