fbpx

Pobjeda lukavačkih odbojkašica u susretu sa Ključem

1 min. za čitanje

Sportska dvorana u Lukavcu. Gledalaca 50.

Sudije: Edin Begović (Zenica) i Adnan Salihović (Lukavac). Delegat Admir Mahovkić (Lukavac).

Rezultati po setovima: 25:22, 22:25, 25:5, 25:21

LUKAVAC: Hamzić, Kasumović, Mujkanović, Begić, Ramadanović, Zajimović, Bajrić, Bešić, Nezirović. Trener Amra Nezirović

KLJUČ: Ćehajić, Huskić, Karat, Mušanović, Pervić, Zukanović, Hadžić, Mršić, Džafić, Mahmutović. Trener Muharem Ramić

Lukavačke odbojkašice osvojile su nova tri boda u susretu sa gošćama iz Ključa. U prvom setu domaće odbojkašice su imale vodstvo od 8:7 i 16:13 ali su Ključanke izjednačile na 20:20.

U nastavku domaće su bile uspješnije i ovaj set dobile sa tri poena razlike. Drugi set bio je u znaku gošći koje su imale vodstvo od 8:4 i 16:12 i na kraju ga dobile sa tri poena razlike. U trećem setu domaće su bile mnogo bolje i pobijedile sa čak 20 poena razlike. U četvrtom setu gošće su povele sa 8:3 ali su domaće izjednačile na 10:10 i u nastavku nakon više promjena u vodstvu pobjeda je pripala domaćim odbojkašicama.

(SodaLIVE.ba/Sakib Hodžić)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Lukavačka policija štiti bespravnu izgradnju uPuračiću. Dana 3.7.2011.god.Lukavačka policija je pohvatala pet uglednih građana koji su pokušavali da spreče ilegalnu gradnju na pijaci u Puračiću(izgradnja bez ikakvih papira i dozvola).Zadržali su ih u policiji sve dok presjednik mjesne zajednice i njegova klika nisu završili posao, ponavlja se slučaj hrastika i uskoro ponovo hapšenje nezadovoljnih građana.Narode dokle će mo to trpiti?