fbpx

TRIBE games: Dvodnevni događaj za “mlade i stare” ljubitelje biciklizma

2 min. za čitanje

TRIBE KIDS GAMES i TRIBE BICIKLIJADA je dvodnevni događaj koji će lukavački MTB klub “Tribe” organizovati u petak, 5. Augusta i nedjelju 7. augusta.

TRIBE KIDS GAMES će biti organizovan u petak, 5. augusta sa početkom od 18 sati na poligonu “Koševi” koji se nalazi pored “Brda” i “Panjića”. Mladi treba da dođu sa biciklom i očekuje ih odlična zabava sa raznim preprekama koje trebaju savladati na svom biciklu, uz muziku i osvježenje.

TRIBE BICIKLIJADA će biti održana u nedjelju, 7. augusta za sve preko 16 godina. Vozit će se staza srednje težine koju su pripremili članovi kluba i pogodna je za rekreativce. Staza se nalazi nedaleko od centra grada i pretežno je šumski put. Učesnici trebaju posjedovati MTB bicikl i da se prijave putem linka: https://bit.ly/3oQcLyZ a mlađi od 18 godina trebaju imati potpisanu izjavu jednog od roditelja za učešće u vožnji. Za učesnike je obezbijeđena hrana i osvježenje, kao i vodiči.

MTB Tribe će već u septembru ovaj događaj “podignuti” na veći nivo sa još jednim danom i održat ćemo trodnevni događaj, a pripreme su u toku. Sada smo fokusirani na petak i nedjelju i pozivamo sve ljubitelje biciklizma da nam se priduže, posebno roditelje da dovedu svoje najmlađe, izjavili su iz kluba.

VIŠE O DOGAĐAJU

Projekat podržali: Grad Lukavac, mBike shop, Quatro + Lukavac, IMEL Lukavac i SodaLIVE.ba Lukavačkih info portal.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments