fbpx

Omladinac prekinuo crni niz

1 min. za čitanje
ORK Omladinac
ORK Omladinac

Naša ekipa pružila je dobru igru, naročito u prvom poluvremenu, te u prvih 30 minuta igre otklonila rezultatsku neizvijesnost za konačan ishod utakmice.

Drugo poluvrijeme prošlo je u izjednačenoj igri, a raduje činjenica da su kvalitet pokazali i golmani „Omladinca“ Mujić Elvir i Imamović Haris koji su imali nekoliko veoma uspješnih odbrana.

Kod domaćina su najraspoloženiji bili Hamzić sa 8 i Pejkušić sa 7 postignutih golova, dok su u redovima gostiju svoj kvalitet potvrdili Modrić sa 6, te Rahmanović i Kovačević sa po 4 postignuta pogotka.

ORK“OMLADINAC“ LUKAVAC: Mujić Elvir, Mujić Edin, Tufekčić Adnan, Redžić Jasmin, Grahić Amel, Junuzović Edin, Spahić Ešef, Imamović Haris, Mahovkić Emsad, Suljić Damir, Huseinović Azmir, Ibrahimagić Orhan, Hamzić Arnad, Pejkušić Sulejman, Omerdić Edin, Nukić Emir.

Trener: Jahić Dževad

Naredno kolo „Omladinac“ gostuje u Tešnju kod ekipe „Bosna TS“.

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Samo naprijed cestitke igracima ,trnerima i upravi

“raduje činjenica da su kvalitet pokazali i golmani „Omladinca“ Mujić Elvir i Imamović Haris koji su imali nekoliko veoma uspješnih odbrana.”
Dajte molim vas nisu zajedno imali 5 odbrana

kkk suti svega ti. ja neznam koju si ti utakmicu gledao i jesil uopce sta gledao. iako si gledao preporucio bi ti da ubuduce nosis cvike sa veeeelikom dioptrijom. mujić je imao 7-8 odbrana i to odlicnih, a imamovic je odbranio 4 od 4 sedmerca… tako da je tvoj komentar suvisan. i nemoj vise pisati ovako sta jer ispadas glup….:D:* pozdrav.

@kkk Elvir je ima 13 a haris je spasio 4 sedmerca 🙂