fbpx

Omladinac poražen u Bihaću

1 min. za čitanje

U utakmici sa mnogo golova na obje strane naši rukometaši poraženi su od objektivno slabije ekipe Bihaća, iz jednostavnog razloga što su utakmicu odigrali sa samo 8 raspoloživih igrača. Vodstvo od 4 gola razlike iz prvog poluvremena naši rukometaši nisu uspjeli održati iz već spomenutog razloga, kao i zbog fizičke nepripremljenosti jer je poznato da se ni nakon pola godine pregovaranja nije uspio naći kompromis za korištenje sportske dvorane u svrhu trenažnog procesa na zadovoljstvo i interes svih lukavačkih klubova na principu „podjednak tretman za sve“.

U redovima Omladinca istakli su se Mujić sa 10, Husejnović sa 7, te Huskić i Pejkušić sa po 6 postignutih pogodaka, dok su u redovima domaće ekipe najviše pružili Ćurić sa 10, te Ljubijankić i Hošić sa po 9 postignutih pogodaka.

RK „BIHAĆ“ BIHAĆ – ORK „OMLADINAC“ LUKAVAC 40:35

ORK“OMLADINAC“ LUKAVAC: Mujić Elvir, Imamović Haris, Mujić Edin, Huskić Sead, Junuzović Edin, Spahić Ešef, Suljić Damir, Huseinović Azmir, Sulejmanović Semir,Pejkušić Sulejman.

Trener: Jahić Dževad

Naredno kolo „Omladinac“ je domaćin budućem premijerligašu ekipi RK „Kakanj“ iz Kaknja.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
9 komentara
Subscribe
Notify of
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Jedan igrač više i dobili bi ih. Al’ umor je uradio svoje.

10 IGRAČA otišlo u Bihać!? Ja sam nabrojao 10 igrača ili je ovo neka greška, ne znam :S uglavnom, ako je ovo istina… klub kao i trener treba da sankcioniše ove igrače na neki način… ne mislim novčano, ali ova neozbiljnost kao i ne profesionalizam ne daje dobar primjer ostalim igračima a ako se nastavi tolerisat ovi će nastaviti da izostaju sa utakmica… žalosno kakvu omladinu imamo, da im je draže sjedit kod kuće ili u kafiću nego putovati sa prijateljima – čast izuzecima.

Vidio si dobro, al’ tu je 8 igrača i 2 golmana..

RK.Lukavac pobjedio u Bihaću sa 8 igrača…manite se prazne priče…

Jasmin jedna ispravka mislilo se na 8 igraca ne gledajuci 2 golmana….A stvarno je zalosno sto su ti momci dali sve od sebe i na kraju izugili “dobijenu” utakmicu.

Na koji nacin da se kazne mladi igraci, koji nemaju ni platu ni bilo koji k….

Sto nekad soda ne napise izgubili su jer ih je pobjedila bolja ekipa ne mislim u ovom slucaju al opcenito kad god izgube razlozi se traze i smisljalu razlozi kojekavi. U sportu se pobjeđuje i gubi kad izgubite recite cestitam pobjedili ste a ne malo nas bilo povrjeđen ovaj povrjeđen onaj

Ojj ba ljudi jeste vi dosadni, ako nas ne volite, nemojte ni komentarisati, pustite, mi tu igramo, ne vaši sinovi, a Bgm ni vi. Ohladite malo, bodrite Lukavac kao i do sad i to je to.

jos jedna utakimca za zaborav. Idemo dalje, ispraviti vec na sledecoj tekmi…samo derite snagu i sve ce biti ok…sretno i cuvajte se povreda…