fbpx

Brodolom ove godine na novoj lokaciji

2 min. za čitanje

Brodolom je ljetni koncept zabave koji je prije šest godina prvi put organiziran na jezeru Modrac. Te godine, petstotina gostiju je, pored pozivnice za party, moralo biti obučeno u bijelo. Samo pet godina poslije na Brodolomu 5 bilo je više od 5.000 gostiju iz cijele BiH i zemalja regije. Lokacija je bila premala da primi sve, tako da je skoro hiljadu gostiju ostalo ispred vrata.

Organizator Brodoloma, Beral music agencija,najavljuje da će se party održati 14. jula u Koncertnoj Areni jezera Modrac koja će, samo za tu, noć biti totalno preuređena. Inače Arena može primiti primiti preko deset hiljada ljudi a kako kažu potrebno je na novoj lokaciji osigurati nesmetanu cirkulaciju gostiju kako na ulazima tako i u samom prostoru kako bi svi mogli uživati na jednoj od najboljih zabava u regiji. Razlog vrtoglavog rasta interesovanja za Brodolom u cijeloj regiji može se tražiti u veoma profesionalnom pristupu organizacije, kao i sitnim detaljima koje organizatori vješto pripremaju kako bi ovaj za Tuzlanski kraj nesvakidašnji koncept gostima ostao u sjećanju za sva vremena.

Pored nove lokacije na šesti po redu Brodolom dolazi poseban audio – vizualni sistem, a osim tehničkih novotarija organizatori najavljuju i line up sa zvučnim inostranim i regionalnim imenima.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

*** Nadam se da ce policijske snage biti vise angazovane na obezbjeđivanju ovog događaja!

Da li je Lukavcu potrebno više kulturnih dešavanja?

Da (85%, Broj glasova: 957)
Ne (15%, Broj glasova: 173)

ne mogu da vjerujem da je cak 173. zadovoljno trenutnom kolicinom kulturnih desavanja u ovom gradu :O

a dobro, mozda je njima koncert Dare Bubamare kulturno desavanje.

Tuzlanski kraj!?!?

Naravno da će biti pa to im je dužnost kad se rade ovakvi projekti …za svaki veći događaj po propisu mora biti prisutna policija,hitna,vatrogasna i naravno skup mora biti pokriven polisom osiguranja……

partz u bijelom da se bijelo po njima manje primijeti!!!