fbpx

Omladinac još jednom pokazao kvalitet u Omladinskoj ligi TK

1 min. za čitanje
ORK Omladinac
ORK Omladinac

Jedno kolo prije kraja prvenstva juniori „Omladinca“ drže prvu poziciju sa 100% učinkom, tačnije bez ijednog poraza. Ostala je da se odigra još jedna utakmica i to sljedećeg vikenda u Živinicama protiv rukometaša „Konjuha“.

Ekipa „Omladinca“ i danas je igrala veoma dobro a prednjačili su Spahić sa 9, Grahić sa 7 i Osmanović sa 5 pogodaka, dok su u gostujućoj ekipi „Gračanice“ najviše pokazali Pašić sa 5, te Šehović i Hamidović sa po 4 pogodka.

Rezultat: ORK Omladinac 31:25 RK Gračanica

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Gedam ovu aliku Omladinca i nesto mi drago.Ovako fina mladost.Samo trba raditi a cinimi se da ova dva trenera znaju kako se to radi.Volio bi cuti da ovim mom
cima zavrat puse ista ovakva grupa e to bi bila prava stvar.Samo naprijed.Volio bi da i RK Lukavac ima isto tako dobre omladince.To bi bio uspjeh bez mladih nema hajra isto tako jedna generacija nije uspjeh ja to dobro znam.Zato MLADIMA sansa pa da uzivamo
Pozdrav od Starog covjeka

sve je to ok, ali 2 rukometna kluba u Lukavcu nisu potrebna.
Nikad se nece tako doci do pravog rezultata.

King u pravu si ,dok se “mudre “glave nadmecu sanse za razvoj padaju.Moje je mesljenje bolje ista negodo da nema nista.Ovako se desava nesto i razmisljati je da ce oni koji vode rijesiti se svoje sujete .To je jedini razlog koji ja vidim,ali neki mi rekose da ima i neki drugi stvari.
Pozdrav