Održano polaganje učeničkih zvanja

1 499

U subotu 26.01.2013 godine, u sportskoj dvorani Lukavac, održano je polaganje za učenička zvanja kluba borilačkih sportova “ORKKA” Lukavac.

IMG_2054 Os.1024x647.201.4K
Polaganje je održano pred komisijom licenciranih ispitivača Karate Saveza Bosne i Hercegovine u sastavu: Željko Zombra, Memić Samra, Kurtić Denis i Sekulić Danijela.

Jedanaest  mladih članova ovog kluba je pložilo za zvanje žuti pojas 5 KYU, 18 članova je položilo za narandžasti pojas 4 KYU, 9 članova je položilo za zeleni pojas 3 KYU i 2 člana su položila za smeđi pojas 1 KYU.

Najuspješniji pojedinci na polaganju bili su Kunosić Džana za žuti pojas, Avdić Mahira za narandžasti i Bećirović Belma za zeleni pojas.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Patara

Cestitke za sve kandidate koji su polozili zvanje nosioca pojasa, a posebne cestitke za trenere koji pripadaju na mnogo nacina istaknutim i uglednim gradjanim na koje trebamo biti ponosni. Uspjeli su da svojim radom privuku i animiraju veliki broj nasih maldih sugradjana te da na taj nacin jos od rane mladosti nauce vrijednosti pojedinacnog i zajednickog napredovanja kroz sport te razvijanja sporta i sportskog duha koji ce iskreno se nadam u narednim godinama i decenijama biti jedan od prioritetnih zadataka u razvoju Lukavca. Sto vise omladine se bavi sportom to je manje omladine koja provodi vrijeme u potrazi za imaginarnim svijetom.
Jos jednom cestitke nosiocima novih pojasa i trenerima koje na svaki nacin trebamo da podrzimo jer su ponos Lukavca.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x