fbpx

KBS ORKKA dobio nove prostorije za trening

1 min. za čitanje
KBS ORKKA Lukavac

Treba istaknuti da je KBS ORKKA samo u 2011. godini dobila 11 titula Federacije BiH, zlatnu i bronzanu medalju na Evropskom seniorskom prvenstvu, dvije zlatne i jednu bronzanu medalju sa Svjetskog seniorskog prvenstva WUKF asocijacije, te srebrenu medalju sa Evropskog prvenstva za djecu,kadete i juniore.

Sve ove uspjehe takmičari su postigli u neadekvatnim uslovima trenažnog procesa kada je u pitanju vrhunski sport evropskog i svjetskog nivoa. Sada kada su stečeni optimalni uslovi za bavljenje vrhunskim sportom i više smo nego sigurni da će u budućem periodu u Lukavac pristizati još sjajnije medalje.

 

KBS ORKKA Lukavac

Ovom prilikom se želimo zahvaliti JU Centar za kulturu Lukavac, direktoru Seadu Hodžiću što nam je izašao u susret kada je u pitanju ovaj veliki korak za naš klub.

KBS ORKKA Lukavac

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

svaka cast klubu i Zombri za uspjehe ali mi nikako nije jasno šta želi dirketor Doma kulture sa ovim potezima?

prvo izda dio bine u velikoj sali u privatne svrhe, sada izda malu salu Doma kulture, izdaje prostorije nekakvim udruzenjima koja se sastanu jednom mjesecno i koja nemaju apsolutno nikakve svrhe vec se u prostorijama opija i mezi…

ni K od kulture!!! sve izdato u privatne svrhe i to pod kojim uslovima???? da li je raspisan neki poziv da se može aplicirati za prostorije????

E moj DŽEVADE… e moja MUBERINA… e moj SEADE…

*oprostite za pravopis i nadam se da će moj komentar biti prihvacen od moderatora

Upravljanje Domom kulture je već duže vrijeme katastrofalno. Dodjela Male sale KK ” ORKKA ” je
najbolja i jedina do sada ispravna odluka rukovodstva Doma kulture.
Željo samo naprijed!