fbpx

Golgeter iz Lukavca: Arman Biković karijeru nastavlja u Dinamo Zagrebu

1 min. za čitanje

U mjesecu maju ove godine bio je na probi u GNK „Dinamo“ Zagreb gdje je zadovoljio kriterije, te je pozvan na pripreme koje počinju 12. jula, javlja Avaz Sport.

Biković igra na poziciji centralnog napadača. U sezoni 2014/15 u Omladinskoj ligi BiH postigao je 44 gola. U nastupima za kadetsku selekciju Tuzlanskog kantona, čiji je kapiten, u listu strijelaca se upisao 4 puta.

Iako je pozivnica u GNK „Dinamo“ ogroman pomak u njegovoj karijeri, Arman kaže da bi mu najveća čast bila zaigrati za U-19 selekciju BiH.

„Velika je stvar biti pozvan u klub kao što je ‘Dinamo’. Konkurencija na probnim utakmicama u Zagrebu je bila ogromna, ali sam svojim nastupima uspio da se nametnem ljudima od struke i dobio poziv da se priključim pripremama. Ipak, moja najveća želja je da dobijem priliku za nastup u U-19 selekciji BiH. Nadam se pozivu selektora, barem na probu“, kaže Biković koji će do odlaska u Zagreb trenirati sa seniorskim timom FK Radnički Lukavac.

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

ovo sin onog sudije,Mamići su u pritvoru još malo i kod nas ovi babo-vići da dolijaju para buši đe burgija neće

nema on pojma sa pojmom a pogotovo onaj omic sve babe daju pare al jos malo a cuj ovo kapiten reprezentacije tk a ta ista reprezentacija izgubila od vrsnjaka kdeta slobode 2<1 samo stele ako ima babo para mores imat i dvje lijeve i neboj se pozva ce te gdje god hoces

jasta brate ja sam treniro 8 godina i pozvan sam samo u wc evo sad igram na skloski poligon