fbpx

Porodica Huremović iz Lukavca uplatila donaciju za NK Čelik

1 min. za čitanje

Nevjerovatan prizor na Bilinom Polju: porodica Huremović iz Lukavca kod Tuzle došla i uplatila donaciju Čeliku – Bilino polje je od jutros poprište neobičnih, zanimljivih i emotivnih scena. Kako je bilo i najavljeno, jutros u devet sati je počela akcija prikupljanja sredstava od strane navijača i simpatizera Čelika, da bi spasili voljeni klub.  

Odmah u devet sati prvi je donaciju od 1.000 KM Klubu, kako je obećao, uplatio veliki fan i dugogodišnji pomagač Čelika Jasmin Duvnjak, odnedavno predsjedavajući Skupštine ZDK.

Već iza 9 sati počeli su pristizati građani, donoseći po nekoliko KM. Bilo je tu penzionera, nezaposlenih, radnika… da bi u jednom trenutku stigla porodica iz Lukavca, Amer Huremović sa sinovima. Oni su, kako kažu,  navijači Slobode i iskreni prijatelji Čelika. Maksuz su, kad su pročitali o akciji pomoći Čeliku, došli iz Lukavca da uplate svoju podršku. Svi u klubu, pa i navijači iz Zenice koji su se zatekli tu, ostali su bez riječi, osim izuzetne zahvale za ovaj gest.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Je,o te Celik i Sloboda,,,sto nisi donirao Radnickom.Zato smo dotakli dno,sto st,ka zivi u Lukavcu a navija za druge klubove.
Puuuu.

ne pitaš se što smo dotakli dno? mozda zato sto klub vode sve sumnjive licnosti, pod sumnjivim uslovima, novac se trosi kaop i sakom… vrijeme je za reset i radnicki ce se kad tad vratiti gdje treba da bude