fbpx

Denis Sadiković novi šef stručnog štaba Radničkog iz Lukavca

1 min. za čitanje

denis_sadikovic_novi_trener_radnickog_202552_190679_big

Piše: Sadik Sinanović

Samo sedam dana nakon ostavke Zorana Ćurguza na mjesto šefa stručnog štaba,iz FK Radnički stižu nove vijesti. Usmeni dogovor postignut je sa Denisom Sadikovićem,koji će sutra finalizirati dogovor te započeti rad sa ekipom.

“Drago mi je da sam tu, u komšiluku. Danas me pozvao Mirsad Halilagić i saopštio odluku UO ,koju sam rado prihvatio. Tu sam za sad do kraja ovog dijela. Jako dobro poznajem igrače kao i sam klub i nadam se da ćemo uspjeti u zacrtanim ciljevima. Radnički ima ekipu za mnogo više od trenutnog i to ćemo na terenu pokazati.”

MISLITE LI DA RADNIČKI MOŽE DO OPSTANKA?

“Da nisam siguran u to, vjerujte ne bih ovo ni prihvatio.Imat ćemo malo problema sa kartonima i povredama,ali je sigurno da opstanak neće doći u pitanje. Radnički je klub koji ovdje puno znači i ima armiju navijača koje ja jako poštujem i nadam se da ćemo ih obradovati”. Bio je to kratak komentar novog šefa struke, kojem želimo sreću i puno uspjeha u Lukavcu.

Da podsjetimo Denis Sadiković je u dosadasnjoj karijeri vodio Slobodu iz Tuzle, gračaničko Bratstvo, Olimpik, Gradinu te Krajišnik iz Velike Kladuše.

Zoran Ćurguz: Zašto sam napustio FK Radnički 

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

pravi trener za radnicki,neka mu je sa srecom

Hajd nek je sa srećom…..