fbpx

Elmir Kuduzović između Belgije i Slovačke

1 min. za čitanje

Elmir Kuduzović, bivši nogometaš lukavačkog Radničkog silno želi zaigrati u inostranstvu. Pored belgijskog K.S.V. Roeselare za njega je zainteresirana slovačka Žilina.

elmirNakon što je Admir Vladavić jučer potpisao trogodišnji ugovor sa austrijskim šampionom Red Bull Salzburgom, iznenada se otvorila mogućnost da doskorašnji fudbaler Slobode lukavčanin Elmir Kuduzović ostvari transfer u redove Vladavićevog bivšeg kluba – slovačke Žiline.

Jedno je sigurno. Kuduzović ne namjerava produžiti ugovor sa Tuzlacima i silno želi zaigrati u inostranstvu. Žilina se pojavila kao najnovija opcija, a već od ranije interes za ovog igrača je pokazao i belgijski prvoligaš K.S.V. Roeselare.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

de ba kakav on hehe…..

samo naprijed.mnoga nasa omladina je propala u zadnje vrijeme odkako se tanko radi u Radnickom.sjecam se vremena kad smo bili na samom vrhu tabele,i da su vecina igraca bili upravo nasi omladinci.stvarno je sramotan i neodgovoran danasnji rad sto se toga tice.bar je Elko jedan od mnogih koji su mogli da postignu mnogo vise.
Sretno drug