fbpx

KBS Master nastupio na Sarajevo Open-u

2 min. za čitanje

Ovog vikenda, Karate Savez Federacije Bosne i Hercegovine organizovao je spektakularni izborni turnir BH Sarajevo Open u Sarajevu, koji je okupio 835 takmičara iz 99 klubova širom zemlje. U ovom uzbuđujućem događaju, KBS “MASTER” LUKAVAC ponosno je predstavljao svoje talente, a postigli su izvanredne rezultate uprkos izuzetno jakoj konkurenciji.

Tri hrabra takmičara KBS “MASTER” LUKAVAC-a stupila su na tatami, demonstrirajući svoje veštine i odlučnost. Mahir Kasumović osvojio je 5. mesto u kategoriji kate za dečake od 9 godina, dok je Faris Mosorović takođe zauzeo 5. mesto u borbi za dečake od 12 godina, u kategoriji do -47 kg. Posebno se istakao Vedad Mosorović, osvojivši impresivno 2. mesto u kategoriji borbe za kadete u kategoriji težine preko 70 kg.

Ovi izuzetni rezultati svedoče o predanosti i posvećenosti takmičara KBS “MASTER” LUKAVAC-a, kao i o kvalitetu treninga i podrške koju pruža njihov klub. Ovaj uspeh ne samo da odražava izvanrednu snagu karate sporta u našoj zemlji, već i naglašava talente koji se neguju u klubovima širom BiH.

Čestitamo svim takmičarima KBS “MASTER” LUKAVAC-a na njihovim impresivnim rezultatima na BH Sarajevo Open Turniru. Njihov trud, disciplina i posvećenost su inspiracija za sve nas, dok nastavljamo da se divimo lepoti i snazi karate sporta.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments