fbpx

12 medalja za KBS “Master”

2 min. za čitanje

U prostorijama KK “Doboj Istok” održano je drugo kolo regionalne karate lige Tuzlanske regije koje je okupilo impresivan broj od 416 takmičara iz 26 klubova.

Ponosno ističemo da je Kbs “Master” iz Lukavca bio jedan od klubova s istaknutim prisustvom na natjecanju, predstavljajući se s 13 talentiranih takmičara koji su osvojili ukupno 12 medalja. Njihov angažman i izvanredni rezultati dodatno su učvrstili ugled kluba.

U službenim kategorijama, ističemo impresivne rezultate naših takmičara:

  • Belma Kuduzović je osvojila zlatnu medalju u kategoriji borbi seniorke -50 kg.
  • Vedad Mosorović je dominirao u kategoriji borbi kadeti -70 kg, osvajajući zlatnu medalju.
  • Lemana Ibrahimović i Leina Ibrahimović su ponosno donijele zlato u kategorijama djevojčica, u dobnim skupinama 12 i 10 godina, respektivno.

Uz to, naši takmičari su pokazali izvanredne rezultate i u nezvaničnim kategorijama, gdje su također donijeli zlato, srebro i broncu kući. Alen Velagić, Sanel Velagić, Vedad Naimkadic, Ismar Tokić i Emrah Beganović su se istaknuli svojim izvedbama, demonstrirajući visoku razinu karate vještina i upornost.

Ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez predanosti naših trenera. Želimo istaknuti rad trenera Dragiše Sekulića, Danijele Sekulić Hodžić i Belme Kuduzović, koji su s neumornim trudom vodili naše takmičare do ovih izvrsnih rezultata.

Čestitamo svim takmičarima na njihovim dostignućima i zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli uspjehu ovog natjecanja. KK “Doboj Istok” nastavit će podržavati i promicati izvrsnost u karate sportu te se radujemo budućim natjecanjima i novim uspjesima.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments