fbpx

Najava: Humanitarni koncert za pomoć Esudinu Ibrišimoviću

1 min. za čitanje

Akcija prikupljanja sredstava za liječenje Esudina Ibrišimovića je u toku i aktivnosti se provode planiranom dinamikom. Akciju su pokrenuli i provode članovi porodice, prijatelji i komšije iz Kruševice.

U toku su pripreme za veliki humanitarni koncert, koji će biti održan 6. februara u 18,00 sati u Centru za kulturu Lukavac.Cijena ulaznica je 5 KM i do sada je prodano preko 300 ulaznica. Program bi trebao biti kvalitetan jer su učešći potvrdili mnogi renomirani muzičari i izvođači, poručuju organizatori i pozivaju građane da prisustvuju ovom događaju.

Prevoznička firma Hankić tours će iz mjesta: Kruševica, Dobošnica Gornja, Dobošnica Donja, Devetak i Puračić organizovati besplatan prevoz na koncert.Na dan koncerta volonteri Crvenog krsta/križa će vršiti prikupljanje priloga i donacija.

Za transplataciju bubrega u Francuskoj Esudin treba 60 hiljada eura. Kada trećina sredstava bude prikupljena sa suprugom i ocem (potencijalnim donatorima organa) će otputovati na pregled u Grenobl.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

A sin mu se kocka sramota

Interesuje me samo zasto vecina trazi 80 000 hiljada km za transplantaciju u francuskoj a on 120 hiljada km Mislim sin mu me kockar I neki ljudi svoju bolest naplate.Sramota stidi se..