fbpx

Junuzović kopex učesnik sajma Auto Show week Tuzla: CNG gorivo budućnosti

1 min. za čitanje

Kompanija Junuzović kopex učestvovat će na Sajmu Auto Show Week koji počinje 11. oktobra 2017. godine u Bingo City Centru Tuzla.

Kompanija Junuzović kopex na sajmu će publici predstaviti tri vozila:

  • Volkswagen Caddy
  • Mercedes Sprinter
  • IVECO kamion

Sva vozila kao pogon koriste CNG prirodni plin.

Na našem štandu posjetitelje će dočekati ljubazne promotorke od kojih mogu dobiti više informacija.

U okviru sajma, u četvrtak, 12.10. izvršni direktor Junuzović kopex-a, Semir Junuzović,  održat će prezentaciju na temu: “Korištenje CNG vozila u privredi”. Prezentacija će biti održana u Bosanskom kulturnom centru Tuzla sa početkom u 14:00 sati. Na prezentaciji zaineresiranoj publici biće detaljnije predstavljena općenito upotreba CNG plina, način na koji nam donosi uštedu itd.

Na sajmu će biti predstavljena i druga vozila renomiranih auto kuća kao što je Mercedes Benz, Land Rover, Jaguar i dr.

Kompanija Junuzović kopex, 2017.  godine otvorila je CNG plinsku stanicu u maloprodajne svrhe, za same građane, odnosno za vlasnike motornih vozila koja za svoj pogon koriste prirodni zemni gas, CNG.

CNG plinska stanica nalazi se u Tuzli u krugu Gradskog i prigradskog saobraćaja Tuzla, na adresi Autobaza Bukinje bb 75 000 Tuzla.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Trafo ulje gorivo buducnosti i golf dvojka auto sadasnjosti. I pravac vaser. Nasa realnost.b

Tehnologija koja koristi plin kao pogonsko gorivo, već se relativno dugo koristi u razvijenim zemljama. Izvjesno je da je na redu električna enrgija koja će dugo dominirati do efektivnog korišćenja sunčeve energije.
Sigurno je da ce brend “Junuzović kopex” biti jedna od vodećih firmi koja će na našem dijelu Balkana ,kao što je već potvrdila, biti vodeća kompanija koja će novim načinom razmišljanja, efikasnom dugoročnom poslovnom politikom i permanentnim uvođenjem najmodernijih vozila biti i ostati upućena na budućnost.
Živim u gradu koji je najbolje riješio pitanje javnog saobraćaja .
Gospodin Amir Junuzović je garancija da ćemo u drumskom prevozu putnika voziti ,iako po lošim putevima,trasama budućnosti.
Potrebno je “samo” da ga u tome prati politika, vlast i građani.
Eh, “samo” to …

Amir Junuzovic gigant i patriota mekog srca i cista obraza.